Damskor, breda

Var hittar jag breda damskor?

Besök en välsorterad onlinebutik

Kika in här:

Mer information kommer:)

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Nischade skobutiker med ett stort sortiment av skor brukar ha en  hel del skor med bred läst. Det kan dock vara ganska tidskrävande att hitta dem, såvida aktuell butik inte har lagt ner arbete på att sortera de breda skorna separat. Specialbutiker med fotriktiga skor erbjuder nästan alltid skor för breda fötter. Skoaffärer av detta slag hittar du i flera stora städer samt i en del onlinebutiker.

Stora fötter kan man ha både på längden och bredden. Nedan följer några tips om butiker som erbjuder breda damskor i varierande storleksspann. Listan är sorterad efter vilka storlekar av breda damskor som respektive butik erbjuder. Hoppas du finner ett par skor som passar just DINA fötter!

Obs: skor i de största storlekarna är oftast unisexmodeller och ska passa både kvinnor och män. Är det specifikt en sko i dammodell du är ute efter är utbudet störst i storlekar från stl 36 till 42 (kan ändras över tid). Några 43:or och 44:or av damskomodell finns också representerade hos en del butiker.

Breda damskor, storlek 36:

 


Breda damskor, storlek 37:

 


Breda damskor, storlek 38:

 


Breda damskor, storlek 39

 


Breda damskor, storlek 40:

 


Breda damskor, storlek 41:

 


Breda damskor, storlek 42:

 


Breda damskor, storlek 43:

 


Breda damskor, storlek 44:

 


Att ha stora fötter behöver inte nödvändigtvis betyda att du behöver en stor skostorlek (t ex storlek 41, 42, 43 eller större). Har du exempelvis storlek 38 finns ett helt hav av skomodeller att välja bland ute i skobutikerna. Men, har du då lite bredare fötter hjälper inte detta. Många skor är av ”standardmodell”, med ganska smal läst. De passar självklart inte en bred fot. Så till er som jobbar i skobranschen: ett större sortiment av breda damskor vore guld värt:)