Herrskor, breda

Var hittar jag breda herrskor?

Spana i onlinebutikerna

Kika in här:

Minfot
Nike

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Självklart kan du ha stora fötter både på längden och bredden. När man talar om skor i större storlekar syftas det ofta på fötternas längd snarare än bredd. Men, du kan ha en ”vanlig” herrstorlek, säg t ex storlek 42, och ändå ha svårt att finna skor som passar, även om utbudet i butikerna är stort i denna storlek. Är dina fötter lite bredare av naturen måste det till skor som är beskaffade med en bred läst.

Minfot är en specialbutik som erbjuder bekväma skor. Välj Breda Skor i menyn, sortera på herr, så får du upp en lista över tillgängliga herrskor i breda modeller. I de minsta och största storlekarna är utbuden lite mindre, men med lite tur hittar du ett par sköna, breda skor som passar just dina fötter.

Nike erbjuder sportskor/träningsskor i ett brett storleksspann. Sortera på extra breda skor i sökspalten för att hitta rätt!

Skobutiker på nätet som säljer breda herrskor:

 

Breda herrskor, storlek 39

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 40:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 41:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 42:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 43:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 44:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 45:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 46:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 47:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 48:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 49:

Minfot
Nike


Breda herrskor, storlek 50:

Minfot
Nike

 


Det brukar vara ganska tidskrävande att hitta skor med bredare läst. De fysiska specialbutikerna kan absolut vara värda att besöka. Nischade butiker på nätet erbjuder också ett bra utbud av breda skor.

Fördelen med att köpa skor online är att du slipper ge dig iväg till en butik på stan. Väl där kanske inte önskade skor i just din storlek står på hyllan. I en välsorterad onlinebutik ser du direkt vilka skor och storlekar som finns i lager.

Ytterligare en fördel med att beställa skor på nätet är att du kan prova dina nya skor i lugn och ro. Kolla returpolicyn i aktuell butik. Kanske butiken rent av erbjuder fria returer? Ibland får du själv stå för returkostnaden. Informera dig om att avgiften känns rimlig. Jämför med vad det kostar dig att ta bilen, tåget eller bussen till och från stan.

Läs butikernas storlekstabeller och råd om hur du mäter dina fötter. Jämför sedan dina mått med storleksabellen du hittar hos den butik du valt att handla i. Lägger du ner lite extra tid på detta är chansen större att dina skor passar från start.