Herrskor, breda

Var hittar jag breda herrskor?

Spana i onlinebutikerna

Kika in här:

Nike
 

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Självklart kan du ha stora fötter både på längden och bredden. När man talar om skor i större storlekar syftas det ofta på fötternas längd snarare än bredd. Men, du kan ha en ”vanlig” herrstorlek, säg t ex storlek 42, och ändå ha svårt att finna skor som passar, även om utbudet i butikerna är stort i denna storlek. Är dina fötter lite bredare av naturen måste det till skor som är beskaffade med en bred läst.

Nike erbjuder sportskor/träningsskor i ett brett storleksspann. Sortera på extra breda skor i sökspalten för att hitta rätt!

Skobutiker på nätet som säljer breda herrskor:

 

Breda herrskor, storlek 39

Nike


Breda herrskor, storlek 40:

Nike


Breda herrskor, storlek 41:

Nike


Breda herrskor, storlek 42:

Nike


Breda herrskor, storlek 43:

Nike


Breda herrskor, storlek 44:

Nike


Breda herrskor, storlek 45:

Nike


Breda herrskor, storlek 46:

Nike


Breda herrskor, storlek 47:

Nike


Breda herrskor, storlek 48:

Nike


Breda herrskor, storlek 49:

Nike


Breda herrskor, storlek 50:

Nike


Det brukar vara ganska tidskrävande att hitta skor med bredare läst. De fysiska specialbutikerna kan absolut vara värda att besöka. Nischade butiker på nätet erbjuder också ett bra utbud av breda skor.

Fördelen med att köpa skor online är att du slipper ge dig iväg till en butik på stan. Väl där kanske inte önskade skor i just din storlek står på hyllan. I en välsorterad onlinebutik ser du direkt vilka skor och storlekar som finns i lager.

Ytterligare en fördel med att beställa skor på nätet är att du kan prova dina nya skor i lugn och ro. Kolla returpolicyn i aktuell butik. Kanske butiken rent av erbjuder fria returer? Ibland får du själv stå för returkostnaden. Informera dig om att avgiften känns rimlig. Jämför med vad det kostar dig att ta bilen, tåget eller bussen till och från stan.

Läs butikernas storlekstabeller och råd om hur du mäter dina fötter. Jämför sedan dina mått med storleksabellen du hittar hos den butik du valt att handla i. Lägger du ner lite extra tid på detta är chansen större att dina skor passar från start.