Herrskor, breda

Var hittar jag breda herrskor?

Spana i onlinebutikerna

Kika in här:

Minfot

Med reservation för justeringar i butikens storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Fler butiker kommer att listas här så småningom:)

Självklart kan du ha stora fötter både på längden och bredden. När man talar om skor i större storlekar syftas det ofta på fötternas längd snarare än bredd. Men, du kan ha en ”vanlig” herrstorlek, säg t ex storlek 42, och ändå ha svårt att finna skor som passar, även om utbudet i butikerna är stort i denna storlek. Är dina fötter lite bredare av naturen måste det till skor som är beskaffade med en bred läst.

Minfot är en specialbutik som erbjuder bekväma skor. Välj Breda Skor i menyn, sortera på herr, så får du upp en lista över tillgängliga herrskor i breda modeller. I de minsta och största storlekarna är utbuden lite mindre, men med lite tur hittar du ett par sköna, breda skor som passar just dina fötter.

Skobutiker på nätet som säljer breda herrskor:

(fler butiker kommer att läggas till listan efterhand)

Breda herrskor, storlek 39

Minfot


Breda herrskor, storlek 40:

Minfot


Breda herrskor, storlek 41:

Minfot


Breda herrskor, storlek 42:

Minfot


Breda herrskor, storlek 43:

Minfot


Breda herrskor, storlek 44:

Minfot


Breda herrskor, storlek 45:

Minfot


Breda herrskor, storlek 46:

Minfot


Breda herrskor, storlek 47:

Minfot


Breda herrskor, storlek 48:

Minfot


Breda herrskor, storlek 49:

Minfot


Breda herrskor, storlek 50:

Minfot

 


Det brukar vara lite tidskrävande att hitta skor med bredare läst. De fysiska specialbutikerna kan absolut vara värda att besöka. Nischade butiker på nätet erbjuder också ett bra utbud av breda skor.

Fördelen med att köpa skor online är att du slipper ge dig iväg till en butik på stan. Väl där kanske inte önskade skor i just din storlek står på hyllan. I en välsorterad onlinebutik ser du direkt vilka skor och storlekar som finns i lager.

Ytterligare en fördel med att beställa skor på nätet är att du kan prova dina nya skor i lugn och ro. Kolla returpolicyn i aktuell butik. Kanske butiken rent av erbjuder fria returer? Ibland får du själv står för returkostnaden. Informera dig om att avgiften känns rimlig.

Läs butikernas storlekstabeller och råd om hus du mäter dina fötter. Jämför sedan dina mått med storleksabellen du hittar hos den butik du valt att handla i. Lägger du ner lite extra tid på detta är chansen större att dina skor passar från start.