Damskor storlek 46

Skobutiker som säljer damskor i storlek 46

Damskor i storlek 46 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

Minfot

Outdoorexperten

Spartoo 

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.

Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.

 

 


Fotvårdande produkter och sköna skor

På jakt efter fotvårdsprodukter och/eller ett par riktigt bekväma skor? Då kan vi rekommendera fotvårdsbutiken Minfot.se. Där hittar du mängder av fotvårdande artiklar samt en mängd fotriktiga och sköna skor. Butiken är startad av en sjukgymnast som vet precis vad dina fötter behöver för att må bra!

-> till Minfot.se!


 

Tänk på att längd och bredd på skor i resp. storlek ofta varierar lite från märke till märke. Spana in storlekstabellerna i aktuell butik och jämför med måtten på dina egna fötter. Rådfråga kundtjänsten om du känner dig osäker.

Kanske butiken erbjuder fri frakt och fria returer? Sådana villkor gör det mer attraktivt att handla skor på nätet. En eventuell frakt- och/eller returavgift bör kännas överkomlig och rimlig. Det är den oftast också.

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
Den bästa tidpunkten att prova nya skor är på kvällen. Efter en hel dags gående, springande och stående är dina fötter som  störst. Prova i lugn och ro hemma, utan att känna någon stress. Dina skor passar förhoppningsvis utmärkt redan från början. Om inte, kan du alltid utnyttja möjligheten till retur och/eller byte. I de flesta butiker erbjuds en mycket enkel returprocess, som gör det enklare för dig att skicka tillbaka dina skor så snart som möjligt.

Handla stora damskor och/eller stora herrskor online.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!