Skateskor

Skateskor i stora storlekar

Var hittar jag skateskor för lite större fötter?

Studera storleksutbud, priser och skomodeller i butikerna på nätet. Där finns ofta mer att välja bland än hos de traditionella skoaffärerna på stan. När det gäller skateskor är de flesta modeller gjorda för att passa både kvinnor och män. Spana in skatesko-sortimenten i nedanstående butiker och se om du hittar dina favoritskor i någon av dem:

Skateskor i stora storlekar hittar du här:

Blue Tomato
Eskor
Nike

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder. Observera att skor i de allra största storlekarna ofta är unisexmodeller.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer skateskor i stora storlekar

Skateskor, storlek 41:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 42:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 43:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 44:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 45:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 46:

Blue Tomato
Eskor
Nike


Skateskor är speciellt utformade för skateboardåkning och andra actionsporter. Dessa skor kombinerar stil, hållbarhet och prestanda för att ge dig den ultimata skateupplevelsen. Många skateboardskor är av sneakerstyp. Därför kan du även söka efter ”sneakers” när du googlar efter möjliga inköpsställen på nätet. Produktbeskrivningar varierar i kvalitet hos olika butiker.

Med skateskor kan du enkelt utföra tricks och manövrera din skateboard med precision och kontroll. Skateskor har sulor som skyddar skorna från slitage och ger extra stöd för att hantera de hårda landningarna som är en del av skateboardåkning. Läs produktbeskrivningarna i butikerna noggrant, så du vet vad du köper och hur dina skateskor är utrustade.

En stor fördel med att köpa skateskor online är det breda utbudet. I nätbutikerna har du tillgång till en mängd kända skomärken samt olika stilar, färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en klassisk och tidlös design eller något mer färgstarkt och modernt, finns det sannolikt ett par skateskor som passar dig i någon nätbutik. Förhoppningsvis i en storlek som passar dina fötter perfekt:)