Fotbollsskor

Fotbollsskor i stora storlekar

Var hittar jag fotbollsskor för lite större fötter?

Många onlinebutiker säljer fotbollsskor för lite större fötter.
Jämför utbud, priser och villkor i nedanstående butiker.

I de fall det är tekniskt möjligt att direktlänka till aktuell skokategori gör vi det. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”fotbollsskor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Booztlet
Eskor
Nike
Spartoo

Ovanstående butiker (fler butiker kommer att listas efterhand) erbjuder fotbollsskor i stora herrstorlekar. I listan härunder ser du vilket storleksutbud respektive butik tillhandahåller. Listan kommer att kompletteras med fler butikstips efter hand.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer fotbollsskor i stora herrstorlekar

Fotbollsskor, storlek 45:

Booztlet
Eskor
Nike
Spartoo


Fotbollsskor, storlek 46:

Booztlet
Eskor
Nike
Spartoo


Fotbollsskor, storlek 47:

Booztlet
Eskor
Nike
Spartoo


Fotbollsskor, storlek 48:

Booztlet
Nike
Spartoo


Fotbollsskor, storlek 49

Nike


 

På jakt efter ett par nya fotbollsskor? Eller flera par, kanske till ett helt fotbollslag? E-butikerna är ett bra komplement till de fysiska sportbutikerna. De har ofta flera modeller i stora storlekar i lager. Dock är det lite knivigare med fotbollsskor i herrstorlekar i de största storlekarna, typ över storlek 49. Men självklart finns de, det gäller bara att ha tålamod. Fler butiker med ett större storleksspann kommer att läggas till här så småningom.

Många butiker har riktigt bra sökfunktioner. Kanske du vill ha ett par fotbollsskor för ett visst underlag? Skor för konstgräs, gräs, inomhusplan, vått gräs, varierat underlag eller grus/turf? Lågt eller högt skaft? Dobbskor eller skor utan dobbar? Spana in sökfunktionerna i webbutikerna. Har du tur hittar du en butik som sorterar efter alla de önskemål du har för dina fotbollsskor.