Pumps

Pumps i stora storlekar

Var hittar jag pumps för lite större fötter?

Spana in skoaffärerna på nätet. Där är utbuden ofta mycket större än i de
fysiska skobutikerna, vilket ger dig bättre möjlighet att välja bland flera modeller.

Hos nedanstående e-handlare hittar du pumps i stora storlekar.

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo

Jämför skomodeller, storleksutbud och villkor hos ovanstående modebutiker. Med lite tur hittar du ett par sköna pumps som passar dina fötter perfekt. Du finner en lista nedan, vilken ger dig ett hum om vilka storlekar som respektive butik erbjuder.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer pumps i stora storlekar

Pumps, storlek 41:

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo


Pumps, storlek 42:

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo


Pumps, storlek 43:

Booztlet
Spartoo


Pumps, storlek 44:

Spartoo


Pumps, storlek 45

Spartoo


Pumps, storlek 46:

Spartoo


Du som tillhör de storfotades skara känner förmodligen en viss frustration när du vandrar från den ena skoaffären till den andra för att hitta ett par snygga pumps i din storlek. Vi skriver förmodligen, för vi känner ju inte just dig och vet inte hur du upplever situationen. Men vi vet att många blir besvikna när de möter det knappa (ja, ibland obefintliga) utbudet av skor i större storlekar på hyllorna ute i skobutikerna. Ett större sortiment med fler modeller att välja mellan vore drömmen!

Förhoppningsvis kan ovanstående tips hjälpa dig att hitta ett par tjusiga pumps i just din storlek. Ta dig tid att scrolla runt i butikerna och spana in vilka pumpsmodeller som erbjuds i större storlekar. Vi håller tummarna för att du hittar dina favoritpumps!