Arbetsskor

Arbetsskor i stora storlekar

Var hittar jag arbetsskor för lite större fötter?

Specialbutikerna på nätet kan vara lösningen.
Kika in i följande butiker. Med lite tur finner du ett par sköna
arbetsskor för ditt ändamål. Ett par skor som passar just dina fötter:)

Stööks

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder. Observera att skor i de allra största storlekarna ofta är unisexmodeller som passar både kvinnor och män. Är det skor som designats speciellt för kvinnofötter har du som tar upp till storlek 42 störst tur, där är utbuden hyfsat bra. Emellanåt kan det också dyka upp någon 43:a och 44:a bland damskorna. Att leta efter skor i rätt storlek kan ta lite tid, men med lite tålamod kan arbetet löna sig.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer arbetsskor i stora storlekar

Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 41:

Stööks


Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 42:

Stööks


Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 43:

Stööks


Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 44:

Stööks


Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 45

Stööks


Arbetsskor eller skyddsskor, storlek 46:

Stööks


Du som har ett rörligt jobb och går och står mycket under ditt arbetspass, investera i ett par sköna arbetsskor. Bekväma skor med en stötdämpande sula gör att dina fötter mår bra, trots långa arbetsdagar eller arbetsnätter på stående och gående fot. Åtminstone mår de mycket bättre än om du använder ett par skor som klämmer lite här och där. Skor med tunna sulor brukar inte fötterna gilla att bära några längre stunder.

Du som har ett yrke som kräver skyddskor (med eller utan tåhätta), ESD-skor m m hittar en del tips hos bl a Stööks.

Vilken typ av arbetssko passar just din arbetssituation? Sandaler, snörskor, ortopediska skor, sneakers eller tofflor? Scrolla igenom sortimenten hos ovanstående butiker och se om du finner skor som passar dig storleksmässigt, smakmässigt och plånboksmässigt.