Damskor storlek 45

Skobutiker som säljer damskor i storlek 45

Damskor i storlek 45 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

Minfot

Outdoorexperten

Spartoo 

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.

Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.

 


Fotvårdande produkter och sköna skor

På jakt efter fotvårdsprodukter och/eller ett par riktigt bekväma skor? Då kan vi rekommendera fotvårdsbutiken Minfot.se. Där hittar du mängder av fotvårdande artiklar samt en mängd fotriktiga och sköna skor. Butiken är startad av en sjukgymnast som vet precis vad dina fötter behöver för att må bra!

-> till Minfot.se!


 

Som du vet varierar skomåtten för olika skomärken något från märke till märke. Kika gärna i aktuell butiks måtthänvisningar och storlekstabeller och jämför med måtten på dina egna fötter.  Behöver du hjälp kan du alltid skicka ett mail till eller chatta med butiken.

Erbjuds fri frakt och fria returer är detta kanon – ett skoköp känns med riskfritt då. Passar inte skorna returnerar du dem för återbetalning eller byte. Många gånger tas en fraktavgift ut, men den brukar inte var så hög. Läs villkoren ordentligt, så att du vet vad som gäller.

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
Att handla skor på nätet innebär mindre stress. Du kan prova dina skor i lugn och ro hemma. Det kan du med fördel göra på kvällen, eftersom dina fötter är som störst då. Om skorna inte känns riktigt bra kan du alltid utnyttja rätten till retur och/eller byte. Hos de flesta skobutiker på nätet är en returprocess snabbt fixad.

Handla stora damskor och/eller stora herrskor online.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!