Vandringsskor

Vandringsskor i stora storlekar

Var hittar jag vandringsskor för lite större fötter?

Prova onlinebutikerna. Där finns ofta ett hyfsat utbud av skor i lite större storlekar.

I de fall det är tekniskt möjligt att direktlänka till aktuell skokategori gör vi det. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”vandringsskor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Kika in här:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks

Det största utbudet av vandringsskor hittar du i de nischade outdoor-/friluftsbutikerna. Men det finns en del ”vanliga” skobutiker som saluför vandringsskor också. En del e-handlare samlar vandringsskor och vandringskängor under samma rubrik, andra har separata avdelningar för dessa kategorier.  Nedan följer några butikstips.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer vandringsskor i stora herrstorlekar

Vandringsskor, storlek 45:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringsskor, storlek 46:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringsskor, storlek 47:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringsskor, storlek 48:

eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo


Vandringsskor, storlek 49:

eskor
Outnorth
Spartoo

 


Vandringsskor, storlek 50:

eskor
Outnorth
Spartoo


Du som gillar ett aktivt friluftsliv med vandring i sköna naturområden: satsa på ett par bekväma vandringsskor. Läs gärna omdömen om vandringsskor i olika varumärken.

Fördelen med att köpa skor på nätet är att du kan prova dem i lugn och ro hemma. Många butiker har generösa returvillkor. Ligger det en färdig retursedel med i skokartongen? Det gillas! Det ska vara lätt att returnera skor som inte passar riktigt.

Spana in vandringsskorna hos ovan nämnda företag och välj ut ett par som du tycker ser sköna ut. Förhoppningsvis finner du dina favorit vandringsskor som passar både storleksmässigt och plånboksmässigt:)