Herrskor storlek 49

Skobutiker som säljer herrskor i storlek 49

Herrskor i storlek 49 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

eskor

Nike

Spartoo 

 

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.

Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.


Tänk på att olika skomärken ofta har olika mått för resp. storlek. En 49:a i två olika märken har inte alltid samma längd och bredd i cm. Tyvärr är detta mycket förvillande. Några mm (eller kanske bara en) kan göra stor skillnad. Spana in aktuell butiks storleksguide och jämför med måtten på dina fötter. Är du osäker, be butiken om råd.

Läs leveransvillkoren i ”din” butik noggrant. Kanske skoaffären erbjuder fri frakt och/eller fria returer? Med sådana villkor känns det lättare att handla skor på nätet, utan att först prova dem i en fysisk butik. Passar de inte, så skickar du bara till baka dem till leverantören utan kostnad. Många butiker tar ut en fraktavgift och en kostnad för eventuella returer. Kolla upp villkoren och känn efter om avgifterna ändå känns rimliga.

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
Fördelen med att handla skor på nätet är att du kan prova dem i lugn och ro hemma, utan att känna någon stress. Gå omkring med dina nya skor (inomhus) ett tag och känn efter om de passar. Detta kan du med fördel göra på kvällen, när dina fötter är som störst. Byt till en annan storlek om den inte känns helt rätt. Processen för returer och återköp är väldigt enkel i de flesta onlinebutiker.

Handla damskor och/eller herrskor i stora storlekar på nätet.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!