Loafers

Loafers i stora storlekar

Var hittar jag damloafers för lite större fötter?

Spana in utbuden hos onlinebutikerna.
Där har du oftast fler modeller att välja mellan än i de fysiska butikerna.
Följande butiker erbjuder loafers i lite större storlekar:

Booztlet
bonprix
Ellos
eskor
Spartoo

Ovanstående e-butiker erbjuder damloafers i större storlekar. Listan härunder ger dig information om vilket storleksutbud för just loafers som resp. butik säljer.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer damloafers i stora storlekar

Loafers, storlek 41:

Booztlet
bonprix
Ellos
eskor
Spartoo


Loafers, storlek 42:

Booztlet
bonprix
Ellos
eskor
Spartoo


Loafers, storlek 43:

Booztlet
bonprix
Spartoo


Loafers, storlek 44:

bonprix
Spartoo


Loafers, storlek 45

Spartoo


Loafers, storlek 46:

Spartoo


Loafers är sköna lågskor och passar som promenadskor för lite kortare sträckor, såväl som skor att bära på jobbet. Det största utbudet av damloafers i lite större storlekar hittar du i nätbutikerna. De har oftast större möjligheter att erbjuda ett brett storleksutbud än vad de fysiska butikerna har.

Det brukar finnas en och annan damloafer i upp till storlek 41 eller 42 ute i skoaffärerna på stan. Men de modeller som står där på skohyllorna tar fort slut. Många storfotade upplever ofta att de möts av ett fåtal, ganska fula, klumpiga skor när de kikar efter 41:or och 42:or i butiken. Inte alls roligt. Chansen att hitta ett par skor som passar både smakmässigt och storleksmässigt har dock blivit mycket större i och med onlinebutikernas intåg i vår värld. Tack internet för att du finns!