Pjäxor

Pjäxor i stora storlekar

Var hittar jag pjäxor för lite större fötter?

De nischade nätbutikerna erbjuder i regel ett bra utbud av skor och pjäxor i stora storlekar. Storleksutbuden varierar dock för olika pjäxkategorier. Med lite tur har någon av följande butiker vad du är ute efter:

Outnorth
Skistart

Ovanstående butiker erbjuder herrpjäxor i lite större storlekar. Storleksutbudet varierar beroende av vilken typ av pjäxor jagar. Vilken sorts pjäxor du letar efter? Längdskidpjäxor, slalompjäxor, alpinpjäxor, rullskidpjäxor, turskidpjäxor eller pjäxor för långfärdsskridskoåkning?

En bit ner på sidan ser du vilka pjäxstorlekar respektive butik erbjuder.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer herrpjäxor i stora storlekar

Pjäxor, storlek 45:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 46:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 47:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 48:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 49

Outnorth
Skistart


Förhoppningsvis hittar du ett par ändamålsenliga pjäxor som passar dina fötter i någon av ovanstående butiker. 

Är du helt ny på skidåkning kan du hyra pjäxor och annan skidutrustning på en skidanläggning. En god idé ifall du inte vet om skidåkning är en sport du kommer att fortsätta med. Är du däremot en inbiten skidentusiast vill du säkert investera i bra utrustning som håller för flera skidsemestrar. Jämför utbud, priser och villkor i flera butiker, så finner du sannolikt vad du vill ha. Pjäxor som passar önskad skidsport, dina fötter, din smak och din plånbok. Lycka till!