Basketskor

Basketskor i stora storlekar

Var hittar jag basketskor för lite större fötter?

Sportbutiker och skobutiker på nätet erbjuder ett bra urval.
Basketskor i lite större storlekar brukar inte vara svåra att få tag i.

Utforska utbudet av basketskor i nedanstående butiker.

I de fall det är tekniskt möjligt att direktlänka till aktuell skokategori gör vi det. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”basketskor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Eskor
Spartoo

Ovanstående e-handlare (fler butiker kommer att listas efterhand) erbjuder basketskor i stora herrstorlekar. I listan nedan ser du vilket storleksutbud respektive butik erbjuder. Listan kommer att kompletteras med fler butikstips efter hand.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer basketskor i stora herrstorlekar

Basketskor, storlek 45:

Eskor
Spartoo


Basketskor, storlek 46:

Eskor
Spartoo


Basketskor, storlek 47:

Eskor
Spartoo


Basketskor, storlek 48:

Eskor
Spartoo


Basketskor, storlek 49

Spartoo


Basketskor, storlek 50:

Spartoo


Basketskor, storlek 51:

Eskor


Det brukar vara relativt lätt att finna just basketskor i större herrstorlekar. Mycket beroende på att just basketspelare ofta är ganska långa (dock inte alla). Och långa människor har i regel lite större fötter. Dock är valmöjligheten mellan olika skomodeller lite mindre när det gäller de allra största storlekarna. Nätbutikerna erbjuder i regel ett bredare storleksspann än de fysiska butikerna. Kan vara värda att spana in:)