Approachskor

Approachskor i stora storlekar

Var hittar jag approachskor för lite större fötter?

Spana in sport- friluftsbutikerna på nätet. Har du tur hittar du en butik  som erbjuder approachskor.

Ett par onlinetips:

Outnorth

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer approachskor i stora storlekar

Approachskor, storlek 45:

Outnorth


Approachskor, storlek 46:

Outnorth

 


Behöver dina fötter skor i en större storlek än 46? Googla på till exempel approachskorherr stora storlekar. Du kommer då sannolikt att få upp en lång lista över butiker som erbjuder approachskor i större storlekar. Känner du dig bekväm med att onlineshoppa i utlandet får du garanterat tips om en och annan butik som säljer approachskor i stora storlekar.

Approachskor och klätterskor är inte samma sak. Klätterskor används mer specifikt under själva klättringen. De har en tightare passform än approachskorna och en specialiserad gummisula som ger bra grepp på små klipphyllor och kanter. Approachskor kan användas både för att närma sig klättringsområden till fots och för enklare klättring eller bouldering.

Spanar du efter klätterskor kan du kika in här.

Är du friluftsmänniska och gillar att vandra i naturen? Ett par bekväma approachskor kan med fördel användas när du är ute och luffar. Stabila och greppvänliga skor för teknisk terräng ger bra komfort.

Lycka till med jakten på ett par sköna approachskor! Vi håller tummarna för att du hittar ett par skor som dina fötter gillar:)