Klätterskor

Klätterskor i stora storlekar

Var hittar jag klätterskor för lite större fötter?

Vissa sport- och friluftsbutiker på nätet erbjuder klätterskor. Det finns också specialbutiker som fokuserar helt på att sälja utrustning, skor och kläder för klättring av olika slag. Nedan följer några tips om e-butiker som säljer klätterskor online. Kika gärna in hos dem och se om du hittar vad du söker, i din storlek:

Addnature
Outnorth

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder.  Du som tar en storlek upp till stl 46-47 kan välja bland flera skomodeller. Har du en större skostorlek än så ska du inte ge upp, även om sortimenten i dessa storlekar är lite mer begränsade. Du kan ha tur!

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer klätterskor i stora storlekar

Klätterskor, storlek 45:

Addnature
Outnorth


Klätterskor, storlek 46:

Addnature
Outnorth


Klätterskor, storlek 47:

Addnature
Outnorth


Klätterskor, storlek 48:

Addnature


Klätterskor, storlek 49:

Addnature


Du som idkar klättersport vet förmodligen vilken typ av klätterskor du vill ha. Och vet du inte finns det mängder av information och goda råd att finna på nätet. Är du nybörjare, mer erfaren eller kanske proffsklättrare? Trädklättrar, ledklättrar, topprepsklättrar, sportklättrar du eller håller du på med bouldering? Det finns klätterskor anpassade för alla typer av klättersport. Ta reda på vilken skotyp som passar din aktivitet bäst. Sedan är det bara att hoppas att du hittar vad du vill ha, i DIN storlek.

Lycka till med jakten på sköna klätterskor!