Klätterskor

Klätterskor i stora storlekar

Var hittar jag klätterskor för lite större fötter?

En del sport- och friluftsbutiker på nätet erbjuder klätterskor. Kan vara värt att kolla! Sedan finns det förstås specialbutiker som fokuserar helt på klätterutrustning. Med lite tur hittar du skor i din storlek där. Du som idkar klättersport vet förmodligen precis vilken typ av skor du ska leta efter. Och vet du inte tar du säkert reda på vad som skulle passa just dig. Nedan följer några tips om e-butiker som erbjuder klätterskor. Kika in hos dem och se om du hittar vad du söker, i din storlek:

Outnorth

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder. Observera att skor i de allra största storlekarna ofta är unisexmodeller som passar både kvinnor och män.

För dig som har en damskostorlek upp till stl 41 – 42 finns det en del klätterskor som är anpassade för damfötter. De flesta klätterskor är dock unisexmodeller.

 

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer klätterskor i stora storlekar

Klätterskor, storlek 41:

Outnorth


Klätterskor, storlek 42:

Outnorth


Klätterskor, storlek 43:

Outnorth


Klätterskor, storlek 44:

Outnorth


Klätterskor, storlek 45

Outnorth


Klätterskor, storlek 46:

Outnorth


Det finns flera typer av klätterskor. Vilken sort passar dig bäst? Är du nybörjare, lite mer erfaren eller rent av proffsklättrare? Sportklättrar, trädklättrar, ledklättrar, topprepsklättrar, sportklättrar du eller håller du på med bouldering?

Känner du dig osäker på vad du ska tänka på finns det mängder av tips ute på nätet. Sök på till exempel ”Hur väljer jag klätterskor?”. Då kommer du att få många träffar på sidor som ger bra information och kloka råd.

Förhoppningsvis finner du precis vad du letar efter när du söker online efter klätterskor. Kanske i någon av ovanstående butiker, kanske i någon annan butik du hittar. Vi håller tummarna och önskar lycka till med klätterskojakten!