Loafers

Loafers i stora storlekar

Var hittar jag herrloafers för lite större fötter?

Kolla onlinebutikerna. Där brukar finnas ett hyfsat utbud av herrloafers i lite större skostorlekar. Åtminstone jämfört med fysiska butiker, med undantag för nischade specialbutiker förstås.  Följande butiker erbjuder herrloafers i lite större storlekar:

bonprix
Booztlet
Spartoo

I listan här under ser du vilka storleksspann respektive butik erbjuder.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer herrloafers i stora storlekar

Loafers, storlek 45:

bonprix
Booztlet
Spartoo


Loafers, storlek 46:

bonprix
Booztlet
Spartoo


Loafers, storlek 47:

bonprix
Booztlet
Spartoo


Loafers, storlek 48:

bonprix
Booztlet
Spartoo


Loafers, storlek 49

Booztlet
Spartoo


Loafers, storlek 50:

Spartoo


Loafers, storlek 51:

Spartoo


Loafers, storlek 52:

Spartoo


Ett par sköna, fotriktiga loafers är en bra investering. Fötterna brukar gilla den här typen av skor vid exempelvis kortare promenader. Många modeller är lite av typen ”snyggskor” och passar bra som både vardags- och jobbskor.

Nätbutikerna har ofta större möjligheter att köpa in ett bredare storleksutbud än de fysiska butikerna. Som vanligt är detta en fråga om ekonomi. Men även om det brukar finnas ett hyfsat sortiment av stora herrloafers i onlinebutikerna, är ett utbud i ett större storleksspann självklart välkommet. Fötter som kräver exempelvis storlek 49, 50, 51, 52, 53 eller större vill också omfamnas av skor som inte klämmer någonstans:)