Approachskor

Approachskor i stora storlekar

Var hittar jag approachskor för lite större fötter?

Spana in sport- friluftsbutikerna på nätet. Har du tur hittar du en butik  som erbjuder approachskor.

Ett par onlinetips:

Outnorth

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder. Observera att skor i de allra största storlekarna ofta är unisexmodeller som passar både kvinnor och män.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer approachskor i stora storlekar

Approachskor, storlek 41:

Outnorth


Approachskor, storlek 42:

Outnorth


Kräver dina fötter skor i en större storlek än 42? Googla på till exempel approachskor dam stora storlekar, så får du sannolikt träff på en del intressanta butiker som saluför approachskor i större storlekar. Handlar du lika gärna i utlandet som i Sverige kommer du att få många alternativa inköpsställen att välja bland.

Approachskor och klätterskor är inte samma sak. Klätterskor används mer specifikt under själva klättringen. De har en tightare passform än approachskorna och en specialiserad gummisula som ger bra grepp på små klipphyllor och kanter. Approachskor kan användas både för att närma sig klättringsområden till fots och för enklare klättring eller bouldering.

Är det klätterskor du är ute efter kan du kika in här.

Gillar du att vandra i naturen? Att skaffa ett par sköna approachskor är en bra investering för dig som spanar efter stabila och greppvänliga skor för teknisk terräng. Helt enkelt sköna skor för dig friluftsentusiast!

Förhoppningsvis hittar du ett par bekväma approachskor i rätt storlek för just dig. Gör du det kommer dina fötter att tacka dig:)