Kläder långa män/killar

Shoppa kläder med extra längd online!

Kika in här:

MotleyDenim

Människor som är långa har ofta lite större fötter än genomsnittet. Inte alla förstås, men ganska många. Du har sannolikt hamnat på den här sajten för att du letar efter skor i större storlekar. Förhoppningsvis kan tipsen på storaskoronline.se vara till hjälp.

Du som är lång och ståtlig, hittar du även kläder som passar? Det är ju egentligen inte bara längden som avgör vilken storlek som passar, även bredden. Du kan vara lång och smal, lång och ”normalbyggd” eller lång och lite kraftigare byggd. Du kan självklart också vara kort eller av ”normallängd” och behöva kläder med lite större omfång (fler tips kommer så småningom). Vi här alla unika!

Missa inte Motley Denim i din jakt på mode anpassat för långa och för killar som tar plus size-storlekar. MotleyDenims specialitet är kläder i Plus Size-storlekar.

-> Shoppa herrmode hos Motley Denim

Kort information om butiken:


Motley Denim

Specialbutik med herrmode i plus size-storlekar (främst från 2XL till 8XL, en del plagg upp till 14XL). Säljer dock inga skor i dagsläget.

Hos Motley Denim hittar du bl a jeans i längd upp till L38″. Då med större midjeomfång. Butiken säljer även chinos, cargobyxor och ”vanliga” byxor, men i den kategorin slutar erbjudna längder på L34″ (med reservation eventuella justeringar i storlekssortimentet).

En bra butik för dig som tar lite större storlekar!

Välj bland jeans, byxor, mjukisbyxor, shorts, tröjor, hoodies, skjortor, T-shirts, pikétröjor, jackor, regnkläder, underkläder (kalsonger o. strumpor), bälten, arbetskläder m m.

-> till butikens leveransvillkor/köpvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i butikens sortiment, storleksutbud och villkor.