Espadrillos

Espadriller i stora storlekar

Var hittar jag espadrillos för lite större fötter?

Lösningen kan finnas online. En del e-handlare erbjuder espadriller upp till åtminstone storlek 42.
Tyvärr är utbudet mer knappt om du tar en större storlek än så. Men exempelvis Spartoo erbjuder espadrillos av mockasinliknande typ upp till storlek 46. Kanske de har ett par skor som faller dig i smaken?

Kika in i nedanstående butiker. Med lite tur finner du vad du är ute efter.

I de fall det är tekniskt möjligt att direktlänka till aktuell skokategori gör vi det. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”espadrillos” eller ”espadriller” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo

Nedanstående lista visar vilket storleksspann för espadrillos som gäller för respektive butik.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Espadriller säljes mest under vår- och sommarperioderna. Därför kan det hända att espadriller inte ingår i butikernas sortiment under vintertid.

Skobutiker på nätet som säljer espadrillos i stora storlekar

Espadrillos/espadriller, storlek 41:

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo


Espadrillos/espadriller, storlek 42:

bonprix
Booztlet
Ellos
eskor
Spartoo


Espadrillos/espadriller, storlek 43:

Spartoo


Espadrillos/espadriller, storlek 44:

Spartoo


Espadrillos/espadriller, storlek 45:

Spartoo


Espadrillos/espadriller, storlek 46:

Spartoo


Visst är det skönt att låta fötterna slinka ner i ett par svala espadrillos på sommaren!  Lätta textilskor funkar bäst under den varma årstiden. Espadrillos, eller espadriller som de ibland kallas på svenska, finns som sandaler, knytskor och som en typ av mockasinliknande sko med täckt ovandel. De flesta espadrillos är lågskor utan klack, men det finns även sandaler av espadrillos-typ med högre klack (typ kilklack).

Ett par espadriller funkar både till fest och vardags. Använd till kjol, klänning, shorts eller byxor! På jobbet, på stranden, på stan, hemmavid… För längre promenader och vandringar är espadrillos troligtvis inte den bästa skotypen för fötterna, det vill vi nog påstå. Det finns skor för olika ändamål. Espadrillos funkar fint när du vill känna dig avslappad och ”somrig”. Skor för soliga, lata sommardagar helt enkelt!

När vi spanade efter espadriller i lite större storlekar fann vi att det största utbudet finns i upp till storlek 42. Tar du större skostorlek än så är utbudet tyvärr mindre. Dock fann vi espadrillos hos e-handlaren Spartoo i storlekar upp till storlek 46. Dessa är av en mockasinliknande typ.

Med lite tur finner du dina favorit-espadriller i någon av ovanstående butiker. Lycka till med espadrillos-jakten!