Herrskor storlek 46

Skobutiker som säljer herrskor i storlek 46

Herrskor i storlek 46 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

eskor

Haglöfs

Minfot

Mittplagg

Nike

Outdoorexperten

Padelexpert

Spartoo 

Stayhard

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.

Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.

 


Fotvårdande produkter och sköna skor

På jakt efter fotvårdsprodukter och/eller ett par riktigt bekväma skor? Då kan vi rekommendera fotvårdsbutiken Minfot.se. Där hittar du mängder av fotvårdande artiklar samt en mängd fotriktiga och sköna skor. Butiken är startad av en sjukgymnast som vet precis vad dina fötter behöver för att må bra!

-> till Minfot.se!


Att tänka på är att måtten i olika storlekar kan skilja sig åt i olika märken. En 46:a i ett märke har inte alltid samma längd och bredd som en 46:a i ett annat märke. Förvillande? Ja! Kika gärna på aktuell butiks måttabeller och jämför med måtten på dina egna fötter. Fråga kundtjänsten om råd ifall du är osäker.

Fri frakt och fria returer är något att spana efter. Med sådana villkor känns det mindre osäkert att inhandla skor på nätet, utan att prova dem först i en fysisk butik. Tar ”din” skoaffär ut en frakt- och/eller returavgift, se till att den ligger på en rimlig nivå. Det gör den oftast.

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
När du har fått hem dina skor kan du prova dem i lugn och ro hemma, utan stress. En lämplig tidpunkt att göra detta är på kvällen, då dina fötter är som störst. Har du tur passar dina skor utmärkt från början. Känner du att du behöver en annan storlek eller modell, utnyttja möjligheten till retur, byte och/eller återköp. En retur är snabbt fixad i de allra flesta butiker.

Handla damskor och/eller herrskor i stora storlekar på nätet.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!