Skateskor

Skateskor i stora storlekar

Var hittar jag skateskor för lite större fötter?

Butikerna på nätet har ofta ett väl så bra utbud av skor jämfört med de traditionella, fysiska skoaffärerna på stan. Åtminstone storleksmässigt.

Jämför gärna storleksutbud, priser och skomodeller i några olika onlinebutiker som erbjuder skateskor. Spana in skatesko-sortimenten i nedanstående butiker och se om du hittar dina favoritskor i någon av dem:

Skateskor i stora storlekar hittar du här:

Blue Tomato
Eskor
Nike

I listan nedan ser du vilka skostorlekar respektive butik erbjuder. Observera att skor i de allra största storlekarna ofta är unisexmodeller.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer skateskor i stora storlekar

Skateskor, storlek 45:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 46:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 47:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 48:

Blue Tomato
Eskor
Nike

 


Skateskor, storlek 49:

Nike


De unika kraven och utmaningarna som kommer med att åka skateboard kräver sina specialskor. Ett par riktigt bra skateskor har förstärkta sömmar, stötabsorberande innersulor och slitstarka ovandelar, detta för att klara av repetitionen av trick och landningar.

Bläddra igenom ett brett spektrum av märken, modeller och stilar från olika återförsäljare och tillverkare i ovanstående e-butiker. Oavsett om du letar efter klassiska ikoner eller skor av lite enklare modell kommer du sannolikt att hitta vad du är ute efter.

De flesta skateskor är av sneakerstyp. Därför kan du googla på både skateskor och sneakers när du spanar efter lämpliga inköpsställen. Du vet sannolikt själv vilken typ av skateskor du vill ha.  Därför kan du jämföra modeller, priser och villkor i flera butiker för att få bästa deal.

Läs de detaljerade produktbeskrivningarna för de skor du är intresserad av, så att du vet om skorna motsvarar dina krav. Ibland finns det kundrecensioner att läsa i e-butikerna. Ögna gärna igenom dessa, så att du får en uppfattning om ”dina” skor har rätt passform, är bra utrustade och av god kvalitet.

Ta skateboardåkandet till nya höjder med nya skateskor som matchar din stil och dina behov! Vi håller tummarna för att du hittar ett par skor som passar dig både smakmässigt, storleksmässigt och plånboksmässigt:)