Vandringskängor

Vandringskängor i stora storlekar

Var hittar jag vandrings-
kängor för lite större fötter?

Onlinebutikerna erbjuder ofta ett bredare storleksutbud än de fysiska butikerna. I de största storlekarna är de flesta vandringskängor unisexmodeller och passar både kvinnor och män. I storlek 41 och 42, ibland även 43 och 44, kan du finna vandringskängor som anpassats speciellt till kvinnofötter. Outdoorbutiker har i regel ett större sortiment när det gäller den här typen av specialskor.

Där det är tekniskt möjligt direktlänkar vi till aktuell skokategori. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”vandringsskängor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks

Kika in i ovanstående butiker och scrolla runt bland vandringskängorna. Har du tur hittar du ett par kängor som passar både dina fötter och din plånbok. Du kan läsa mer om respektive butiks storleksutbud en bit ner på sidan.

Vandringskängor är generellt ganska dyra. Stressa inte fram ditt köp. Känner du att de kängor du valt inte riktigt passar, returnera dem för byte eller återköp och gör ett nytt försök.

Observera att vandringskängor i de största storlekarna ofta är gjorda för att passa både kvinnofötter och mansfötter.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer vandringskängor i stora storlekar

Vandringskängor, storlek 41:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringskängor, storlek 42:

Booztlet
eskor
Haglöfs
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringskängor, storlek 43:

Booztlet
eskor
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringskängor, storlek 44:

eskor
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringskängor, storlek 45

eskor
Outnorth
Spartoo
Stööks


Vandringskängor, storlek 46:

eskor
Outnorth
Spartoo
Stööks


Du som gillar att vandra och luffa i naturen ser säkert till att skaffa dig bekväma kläder och skor. Ett par varma, sköna vandringskängor är en bra investering. Satsa på ett par kängor med vattenavstötande material (t ex Gore-tex), så är dina fötter redo för vandring i regn och rusk också.

Är du ute efter ett par vandringskängor i dammodell har du som tar en storlek på 41 eller 42 stor möjlighet att finna ett par fina damkängor. Har du större storlek än så är det lättare att få tag i en unisexmodell som passar både kvinnor och män.