Fotbollsskor

Fotbollsskor i stora storlekar

Var hittar jag fotbollsskor för lite större fötter?

Spana in e-butikerna, du kan ha tur!
Jämför utbud, priser och villkor i nedanstående butiker.

I de fall det är tekniskt möjligt att direktlänka till aktuell skokategori gör vi det. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”fotbollsskor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Booztlet
Nike

Ovanstående butiker (fler butiker kommer att listas efterhand) erbjuder fotbollsskor i stora damstorlekar. Obs: i de största storlekarna är det oftast unisex-modeller som erbjuds.

I listan härunder ser du vilket storleksutbud respektive butik tillhandahåller.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer fotbollsskor i stora damstorlekar

Fotbollsskor, storlek 41:

Booztlet
Nike


Fotbollsskor, storlek 42:

Booztlet
Nike


Fotbollsskor, storlek 43:

Booztlet
Nike


Fotbollsskor, storlek 44:

Nike


Fotbollsskor, storlek 45

Nike


Fotbollsskor, storlek 46

Nike

 


På jakt efter ett par nya fotbollsskor? Eller flera par, kanske till ett helt fotbollslag? E-butikerna har ofta flera modeller i stora storlekar i lager. Fotbollsskor som tillverkats specifikt för damfötter finns, men i de flesta fall är det unisex-modeller som gäller när det kommer till skor i stora storlekar.

Många butiker har bra sökfunktioner. Söker du efter fotbollsskor för ett visst underlag? Skor för konstgräs, gräs, inomhusplan, vått gräs, varierat underlag eller grus/turf? Lågt eller högt skaft? Dobbskor eller skor utan dobbar? Spana in sökfunktionerna i webbutikerna. Har du tur hittar du en butik som sorterar efter alla de önskemål du har för dina fotbollsskor.