Basketskor

Basketskor i stora storlekar

Var hittar jag basketskor för lite större fötter?

Kika hos modebutikerna/sportbutikerna på nätet.
Just basketskor är ganska lätta att finna i större storlekar.
Observera att en del skomodeller i de största storlekarna är unisexmodeller.

Där det är tekniskt möjligt direktlänkar vi till aktuell skokategori. Funkar inte detta får du göra en egen sökning på till exempel ”basketskor” i sökrutan hos den butik du besöker. Det brukar fungera.

Spana in utbudet av basketskor i nedanstående butiker.

Eskor
Nike
Spartoo

I ovanstående onlinebutiker (fler butiker kommer att listas efterhand) hittar du basketskor i stora storlekar. I listan nedan ser du vilket storleksutbud respektive butik erbjuder.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer basketskor i stora storlekar

Basketskor, storlek 41:

Eskor
Nike
Spartoo


Basketskor, storlek 42:

Eskor
Nike
Spartoo


Basketskor, storlek 43:

Eskor
Nike
Spartoo


Basketskor, storlek 44:

Eskor
Nike
Spartoo


Basketskor, storlek 45

Eskor
Nike
Spartoo


Basketskor, storlek 46:

Eskor
Nike
Spartoo


Är du ute efter ett par basketskor i dammodell finns det ganska många modeller att välja mellan. Åtminstone i storlek 41, 42, 43 och ibland i storlek 44. Basketskor i de största storlekarna är ofta unisexmodeller.

Långa kvinnor har ofta något större fötter än kvinnor i ”standardstorlek”. Är du mycket lång har du förmodligen ibland fått frågan ”Spelar du basket”? Det är verkligen ingen självklarhet att man spelar basket bara för att man är lång. Kanske du rent av är trött på frågan? Eller så spelar du verkligen basket? Förhoppningsvis hjälper den här sidan dig då att hitta ett par basketskor i just din storlek:)