Herrskor storlek 48

Skobutiker som säljer herrskor i storlek 48

Herrskor i storlek 48 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

eskor

Haglöfs

Minfot

Outdoorexperten

Spartoo 

 

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.


Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.

 


Fotvårdande produkter och sköna skor

På jakt efter fotvårdsprodukter och/eller ett par riktigt bekväma skor? Då kan vi rekommendera fotvårdsbutiken Minfot.se. Där hittar du mängder av fotvårdande artiklar samt en mängd fotriktiga och sköna skor. Butiken är startad av en sjukgymnast som vet precis vad dina fötter behöver för att må bra!

-> till Minfot.se!


Olika märken har ofta olika mått för resp. storlek i sina tabeller. Mät gärna dina fötter och jämför dina mått med “din” butiks storleksguide.

Fri frakt och fri retur är någonting att kika efter. Med sådana villkor känns det enklare att handla skor på nätet. Ifall dina skor inte passar riktigt, kan du då utan extra kostnad skicka tillbaka dem till butiken. En del butiker tar ut en frakt- och/eller returavgift, men denna brukar inte vara så hög. Kolla upp prisnivån, så att du vet vad som gäller.

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
Många känner sig osäkra på att handla skor på nätet och föredrar att prova ut nya skor i en fysisk butik. Men den största fördelen med att shoppa skor online är att du kan prova skorna i lugn och ro hemma, utan stress. Prova dem med fördel på kvällen, för då är dina fötter som störst. Passar inte skorna riktigt, utnyttja rätten till retur, byte och/eller återköp.

Handla damskor och/eller herrskor i stora storlekar på nätet.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!