Sandaler

Sandaler, storlek större

Var hittar jag sandaler i stora storlekar?

Skobutikerna på nätet brukar erbjuda ett bra utbud av herrsandaler i ett större storleksspann. Spana in sandalerna i följande butiker. Har du tur hittar du ett par sköna sandaler som dina fötter blir glada över att bära:)

Ellos
eskor
Outdoorexperten

Spartoo

Ovanstående onlinebutiker erbjuder sandaler av olika slag, i stora storlekar. I listan nedan ser du vilket storleksutbud respektive butik erbjuder. Observera att storleksutbudet för just sandaler av naturliga skäl är större under sommaren än under vintern. Därför kan storlekssortimenten variera ganska kraftigt över tid.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer herrsandaler i stora storlekar

Sandaler, storlek 45:

Ellos
eskor
Outdoorexperten
Spartoo


Sandaler, storlek 46:

Ellos
eskor
Outdoorexperten
Spartoo


Sandaler, storlek 47:

Ellos
eskor
Outdoorexperten
Spartoo


Sandaler, storlek 48:

eskor
Outdoorexperten
Spartoo


Sandaler, storlek 49

Spartoo

 


Vilken typ av sandal är du ute efter? Ett par sandaler för sköna sommarpromenader, badsandaler/badskor eller lite kraftigare sandaler för friluftsliv ute i naturen? Utbuden av olika typer av sandaler varierar ganska kraftigt i olika butiker och även över tid. Men tålamod brukar löna sig. Ger du dig den på att hitta ett par sandaler i just din storlek kommer du sannolikt att lyckas.