Herrskor storlek 47

Skobutiker som säljer herrskor i storlek 47

Herrskor i storlek 47 online – här hittar du dem:

bonprix

Ellos

eskor

Haglöfs

Minfot

Outdoorexperten

Spartoo 

Stayhard

 

Med reservation för eventuella förändringar i butikernas storleksutbud.

Läs mer om butikerna:

En kort information om ovanstående butikers sortiment, villkor och inriktningar hittar du här.

 


Fotvårdande produkter och sköna skor

På jakt efter fotvårdsprodukter och/eller ett par riktigt bekväma skor? Då kan vi rekommendera fotvårdsbutiken Minfot.se. Där hittar du mängder av fotvårdande artiklar samt en mängd fotriktiga och sköna skor. Butiken är startad av en sjukgymnast som vet precis vad dina fötter behöver för att må bra!

-> till Minfot.se!


Olika skomärken har ofta lite varierande storlekstabeller för resp. storlek. Spana in tabellerna och måttbeskrivningarna i “din” butik och jämför med måtten på dina fötter. Är du osäker, skicka ett mail till eller chatta med kundtjänsten och be om råd.

Många butiker erbjuder fri frakt och fria returer. Sådana förmånliga villkor gör att det känns mer riskfritt att handla skor på nätet, utan att skorna provas i en butik först. Passar de inte, returnerar du dem för byte till en annan storlek, eller för återbetalning. Tas en frakt-och/eller returavgift ut bör denna ligga på en rimlig prisnivå (det gör den oftast också).

Passar dina skor inte riktigt? Byt till en annan storlek eller skomodell.
Ge dig inte ut med dina nya skor med en gång, utan att först ha provat dem ordentligt i hemmets lugna vrå. Prova gärna skorna på kvällen. Då är nämligen dina fötter som störst. Förhoppningsvis passar dina nya skor alldeles utmärkt från första början. Om inte, utnyttja rätten till retur, byte och/eller återköp. Retur- och byteshanteringen brukar vara väldigt enkel och är snabbt fixad.

Handla damskor och/eller herrskor i stora storlekar på nätet.

Prova dina skor i lugn och ro där hemma.
Har du tur så passar de direkt. Om de inte passar: returnera dem för byte eller återköp!