Pjäxor

Pjäxor i stora storlekar

Var hittar jag pjäxor för lite större fötter?

Med lite tur kan du hitta pjäxor i din storlek på nätet. Utbuden i e-butikerna varierar i olika storlekar och för olika pjäxkategorier. Kika in i följande butiker och se om du hittar vad just du är ute efter:

Outnorth
Skistart

Butikerna som nämndes ovan erbjuder en del pjäxor i större storlekar. Storleksutbudet beror lite på vilken typ av pjäxor du är ute efter. Är det längdskidpjäxor, slalompjäxor, alpinpjäxor, rullskidpjäxor, turskidpjäxor eller pjäxor för långfärdsskridskoåkning du spanar efter?

En bit ner på sidan ser du vilka pjäxstorlekar respektive butik erbjuder. Observera att de flesta pjäxor är gjorda som unisex-modeller, vilket innebär att de är gjorda för både kvinnofötter och herrfötter. Speciellt i de största storlekarna är det unisex-storlekar som gäller.

Med reservation för justeringar i butikernas storleks- och skoutbud samt för eventuella slutförsäljningar. Sortimenten varierar över tid.

Skobutiker på nätet som säljer dampjäxor i stora storlekar

Pjäxor, storlek 41:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 42:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 43:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 44:

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 45

Outnorth
Skistart


Pjäxor, storlek 46:

Outnorth
Skistart


Pjäxor och annan skidutrustning är i regel ganska dyrt. Du känner själv vilken prisnivå som är rimlig för din budget. Är det första gången du ska på skidsemester? Då kanske det är en god idé att hyra din skidutrustning istället för att köpa egen? Förmodligen blir du såld på att åka skidor, men känner du att den här sporten inte är något för dig kan du glädja dig åt att du åtminstone har provat. Utan att ha pjäxor, skidor, skidbyxor, skidhjälm med mera ståendes i en garderob utan att detta kommer att användas i framtiden. Är du däremot en inbiten skidentusiast gör du klokt i att investera i bra utrustning. Med lite tur finner du ett par sköna pjäxor i någon av ovanstående butiker. Pjäxor som passar önskad skidsport, dina fötter, din smak och din plånbok. Lycka till!