Stora skor i populär onlinegalleria

Här dyker det emellanåt upp nyheter, kampanjer och information om olika butiker och produkter. Länkarna är reklamlänkar.

 

Handla skor hos Ellos

Damskor: upp till storlek 42 (någon 43:a förekommer emellanåt)
Herrskor: upp till storlek 46 (outdoorskor i upp till stl 49)

till damskorna

till herrskorna

Svarta, låga ballerinaskor. Finns i upp till damstorlek 42. Låg prisnivå på de här skorna!
Svarta, låga ballerinaskor. Finns i upp till damstorlek 42. Lågt pris på de här skorna! Med reservation för eventuella justeringar i Ellos storleks- och produktutbud.
Svarta walkingskor från Merrell, finns i skostorlekar upp till stl 49.
Svarta walkingskor från Merrell, finns i skostorlekar upp till stl 49. Investera i ett par rejäla vandringsskor! Med reservation för eventuella justeringar i Ellos storleks- och produktutbud.

 

Vad glad man blir när man ser att sortimentet av skor i lite större storlekar växer hos en butik! Så är det med Ellos. Vi har med glädje noterat att deras utbud av stora damskor och herrskor har ökat under senare år.

Skokategorier hos Ellos:

Damskor:
sneakers, sandaler, träningsskor, gummistövlar, boots, kängor, stövlar, vinterskor, sommarskor, högklackade skor, pumps, slip-ins, ballerinaskor, lågskor, loafers, tygskor, espadrillos, badskor, tofflor

Herrskor:
sneakers, boots, kängor, träningsskor, lågskor, gummistövlar, loafers, finskor, vinterskor, sommarskor, tygskor, tofflor, espadrillos, badskor, sandaler

Skoutbudet varierar efter säsong.

Är du en kvinna/tjej med skostorlek 41, 42 eller 43? Då gissar vi att du ibland har upplevt en viss frustration när du vandrat från skobutik till skobutik utan att hitta vad du vill ha i skoväg. Inte kul! Nätbutikerna erbjuder ofta ett bättre utbud.

Hos Ellos finns en hel drös med damskor i upp till damstorlek 41. Ganska många i storlek 42 också, även de inte är lika många som 41:orna. Kolla gärna, du kan ha tur! Har du större storlek än 42 finns tyvärr inte så mycket att välja bland, förutom skor i unisexmodell då (kolla på herravdelningen). Men det händer att det dyker upp någon 43:a bland damskorna, så det är alltid värt att flukta lite på skoavdelningen och se vad som finns inne under aktuell säsong.

Vad gäller herrskor säljer Ellos flera skor i upp till storlek 46. Den storleken kan vara lite knepig att få tag i ute i de fysiska skoaffärerna. Detta eftersom den snabbt säljer slut. Outdoorskor kan du hitta i upp till storlek 49.

Ellos är som en gigantisk galleria på nätet. Ett bra ställe för dig som vill kombinera hela familjens sko- och klädinköp till ett och samma ställe. Förutom skor erbjuder butiken ett gigantiskt sortiment av damkläder, herrkläder, barnkläder och barnskor.

Vad många glömmer att spana in är Ellos avdelning med heminredning, köks- och hushållsapparater, möbler, belysning, hemelektronik m m. Surfa gärna runt på hemsidan ett tag och studera alla avdelningar, så att du inte missar produkter som kan vara av intresse för dig.

Gör som många andra; shoppa skor, mode och heminredning hos Ellos!

Till damskorna
Till herrskorna

Dammode
Herrmode
Barnkläder o. barnskor
Heminredning

-> till butikens köpvillkor/leveransvillkor

 

-> Till Ellos!

HANDLA SKOR HOS ELLOS


Övrig information

Läs mer här om butikerna på storaskoronline.se här:

-> Butiksinformation

Butiksutbud per storlek:

Damskor:
Skostorlek 41
Skostorlek 42
Skostorlek 43
Skostorlek 44
Skostorlek 45
Skostorlek 46

Herrskor:
Skostorlek 45
Skostorlek 46
Skostorlek 47
Skostorlek 48
Skostorlek 49
Skostorlek 50
Skostorlek 51
Skostorlek 52